Please wait, page is loading

PRP - pentru stoparea caderii parului

PRP pentru căderea părului

1381136733_3PRP (Platelet Rich Plasmă sau terapia vampir), altfel spus tratamentul cu plasmă autologa imbogătită cu trombocite, este cel mai modern tratament în domeniul regenerării pielii și părului prin forțe proprii. Acesta presupune recoltarea și concentrarea factorilor de creștere din propriul sânge și reinjectarea, după procesare, în țesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară, sinteză de neocolagen pe termen lung și stimularea creșterii firelor de păr.

Cercetarile au demonstrat ca tratamentul cu plasma bogata in trombocite stopeaza caderea parului si stimuleaza cresterea parului, prin imbunatatirea vascularizarii foliculilor pilosi, stimularea productiei de celule noi sanatoase, cresterea stadiului anagen (de crestere activa a parului) si incetinirea degradarii celulare.

 Tratamentul poate constitui o alternativa pentru transplantul de par, rezultatele fiind mai naturale si neexistand riscul de reactii adverse (nu poti fi alergic la propriul sange), dar poate fi in acelasi timp si un tratament complementar pentru interventia de transplant de par, pentru maximizarea rezultatelor.

Parul creste in mai multe cicluri: stadiul anagen – de crestere activa a parului, catagen – de tranzitie si telogen – de regresie, prin urmare sunt necesare o serie de aproximativ 6 – 8 sedinte de tratament pentru stimularea foliculilor pilosi in intregime; imbunatatiri semnificative apar in aproximativ 3-6 luni.

Aceasta terapie (Plasmolifting-ul), la nivel de estetica, este in momentul de fata extrem de utilizata tocmai datorita rezultatelor excelente pe care le ofera.  Asa  dar, va fi aplicat  pe scalp, cu misiunea declarata raspicat de a opri alopecia si a reveni la un par bogat, sanatos si puternic. Deci iata ca solutii exista!

Nu iti neglija sanatatea !

Profita de oferta cabinetului chirurgie laser ‘’LaserMed” si programeaza-te chiar acum pentru o consultatie.