Str. Cuza-Voda 44A, Chisinau, Moldova.

(022) 20-23-73, 069020844

Tratare transpiratie exesiva axile, talpi si palme

Tratare transpiratie excesiva axile, talpi si palme prin Injectii cu «Dysport » sau «Neuronox» in Chisinau ( Moldova)!


Hiperhidroza reprezinta termenul medical care descrie transpiratia in exces fata de cea necesara in mod normal pentru reglarea temperaturii corporale. Este un simptom frecvent care produce foarte mult disconfort pacientului. De obicei, in cazul persoanelor care transpira abundent, sistemul nervos este hiperactiv.
   Exista trei tipuri de hiperhidroza: indusa emotional (afecteaza in principal zona axilara, palmele si plantele), hiperhidroza localizata si hiperhidroza generalizata.
Se pare ca 2-3 % din populatie sufera de Hiperhidroza in zona axilara sau a palmelor si plantelor (talpilor) - Hiperhidroza palmo-plantara.
    Hiperhidroza poate fi primara sau secundara diverselor afectiuni (metabolice, nervoase, endocrine, stari febrile) sau poate sa apara ca reactie adversa ladiverse medicamente. Cel mai frecvent apare hiperhidroza in conditii de stress, emotii, caldura.
    Afecteaza viata pacientului si confortul acestuia, ii ingreuneaza contactele sociale si profesionale, uneori chiar si in prezenta unei igiene riguroase, se manifesta la ambele sexe in egala masura. Transpiratia in sine nu are un miros neplacut dar favorizeaza dezvoltarea bacteriilor si formarea de acizi care ulterior sunt raspunzatori de aparitia mirosurilor neplacute.
Toxina botulinica este o proteina inalt purificata ce actioneaza in mod natural la nivelul muschilor fetei, cu efect de relaxare a musculaturii, ce are ca rezultat netezirea ridurilor, iar la nivel axilar va bloca activitatea glandelor sudoripare, ce determina dupa instalarea efectului scaderea considerabila a cantitatii de transpiratie produse.

Contraindicatii:

 

  • sarcina si perioada de alaptare

  • alergii la una dintre componentele utilizate in prepararea substantei, de exemplu albumina

  • maladii care determina scaderea generala a fortei musculare, cum ar fi Miastenia Gravis

  • in timpul tratamentelor cu anticoagulante, antibiotice, blocante ale canalelor de calciu

  • in timpul tratamentelor cu medicamente antiinflamatorii corticosteroidiene
  • prezenta de infectii locale in regiunea ce va fi tratata

Tratare transpiratie excesiva axile, talpi si palme prin Injectii cu «Dysport » sau «Neuronox», la cabinetul «LaserMedChisinau»

Precautii inainte de tratament:
       Inainte cu o saptamana de Tratamentul Hiperhidrozei Axilare nu se consuma alcool, cu 2 saptamani inainte se opreste administrarea de antiinflamatoare nesteroidiene, antibiotice. De preferat a nu se administra nici un fel de medicament in saptamana dinaintea tratamentului.   Tratamenrul consta in injectarea a aproximativ 100 -150 unitati de  «Dysport » sau «Neuronox» in 15-20 de zone diferite care sa acopere intreaga arie afectata.
       Se poate începe tratamentul cu botox pentru hiperhidroză de la vârsta de 13-14 ani. Timp de 15 – 20 de minute, printr-un ac minuscul este injectat botox în zona de transpiraţie, în puncte diferite, pentru ca fiecare regiune unde există transpiraţie în exces, să fie acoperită. De obicei, procedura nu este dureroasă, dar cu toate acestea, poate fi însoţită de anestezie locală în zonele cu un prag de durere relativ scăzut – la nivelul picioarelor sau a mâinilor.
        Efectul Tratamentului Hiperhidrozei Axilare se instaleaza in 5-7 zile.
Efectul se instaleaza progresiv, intre 2-7 zile postinjectare si dureaza 6-12 luni, in alte cazuri pana la 24 luni, după această perioadă se poate relua procedura, fără să creeze dependență. Sute de mii de persoane apeleaza la aceasta metoda pentru a scapa de problemele produse de transpiratia excesiva. Deoarece nu se injecteaza profund, nu sunt riscuri de a leza musculatura profunda.
Recomandarea finala personalizata se face in urma consultatii.
Pentru programari si informatii vizitati pagina 
Contact.
                                                                           Vă așteptăm cu drag!