Moldova, or. Chișinău str. Cuza Vodă, 44A
Email: info@lasermed.md Pentru cazuri de urgență: 069 02 08 44

Mezoterapia lipolitica in Moldova

MEZOTERAPIA LIPOLITICA IN CHISINAU, MOLDOVA!

Vă confruntați cu aglomerari de celule grase ( lipoame ) sau zone de grăsime rebele la dietă și mişcare? Cel mai des, depozitele de grăsime localizată rezistente la orice regim alimentar și la cele mai intense eforturi fizice sunt barbia, abdomenul, zona taliei, șoldurile (aripioarele), coapsele, zona laterală a genunchilor, brațele și arii mici din spatele axilelor. Depozitele de grăsime de sub bărbie sunt foarte neplăcute și rezistente la orice dietă! Depozitele de grasime sunt eliminate din organism si nu reapar in alte zone ale corpului, cum se intampla dupa liposuctie. Mezoterapia lipolitica nu necesita spitalizare, anestezie generala sau repaus prelugit la pat. Anumite formule utilizate in mezoterapie impiedica celulele sa acumuleze grasime, in timp ce lipidele deja acumulate sunt lizate si eliminate. Eliminarea anumitor zone grasoase (barbie dubla, colacei / grasime abdominala) poate fi realizata cu succes prin mezoterapiea lipolitica.

Indicatiile Mezoterapiei lipolitice:

  • Depozite localizate de grasime.
  • Gatul de bizon.
  • Lipoame.
  • Alternativa liposuctiei.

MEZOTERAPIA LIPOLITICĂ este o procedură minim invazivă și complet nedureroasă, prin care se pot topi lipoamele si depozitele de grăsime din regiunile corpului menționate mai sus. Terapia constă în folosirea unor cocktail-uri de substanțe care se vor introduce în țesutul gras (adipos) cu ajutorul unor ace foarte fine, în diferite profunzimi, pentru topirea grăsimilor. Înainte cu 45 min de tratamentul propriu-zis se aplică o cremă anestezică pentru a combate complet disconfortul creat de micile înțepături. Imediat după tratament se va efectua un masaj ușor pentru difuzarea substanțelor în ţesutul gras și se va aplica o cremă cu efect antiinflamator. Mezoterapia lipolitică nu necesită perioadă de recuperare, pacientul își poate relua imediat activitatea obișnuită. Pielea se poate înroși ușor și poate fi percepută o senzație de usturime, înțepături, dar manifestările dispar în 30 min-1 oră. Pot să apară uneori mici vânătăi la locurile de injectare, dar acestea vor dispărea în 4-5 zile, nelăsând niciun fel de urme. Pentru topirea grăsimilor localizate pe bărbie, aripioare,brațe sau talie sunt necesare 6-8 ședințe, efectuate la 1-2 săptămâni distanță. Pentru zone mai mari (coapse, abdomen) pot fi necesare 8-12 ședințe. Rezultatele sunt vizibile începând cu a 3 – a ședință, iar rezultatele persistă în ani. Foarte important este ca regimul alimentar și activitatea fizică să continue și după urmarea acestor ședințe de mezoterapie!

MEZOTERAPIA LIPOLITICĂ rezolvă problema grăsimii localizate! Înaintea unei astfel de proceduri este necesară o evaluare a stării generale de sănătate a pacientului, iar pentru fiecare ședință de tratament acesta va trebui să respecte indicațiile medicului. Mezoterapia Lipolitica este cea mai buna si singura formula ce permite o reductie adevarata a grasimii, echivalenta in rezultate cu liposuctia invaziva. Experienta in domeniu si tehnologiile de ultima generatie ne-au adus un renume in estetica faciala si remodelarea corporala . La obtinerea acestor rezultate contribuie permanent profesionalismul si experienta medicilor si asistentilor medicali ce fac parte din echipa noastra. Pentru a putea fi in permanenta informati si a avea un nivel ridicat de training in fiecare an participam la Congrese Internationale de estetica medicala si astfel aducem la “LaserMed” si experienta clinicilor din intreaga lume.