Moldova, or. Chișinău str. Cuza Vodă, 44A
Email: info@lasermed.md Pentru cazuri de urgență: 069 02 08 44

Frenotomia, Frenoplastia laser in Moldova

Frenotomia, Frenoplastia laser in Moldova (Chisinau)!

Fraul sau frenul preputului, asa, i se spune popular, este o fasie de tesut conjunctiv care leaga preputul de gland in portiunea sa dorsala. Odata cu procesul de dezvirginare acest tesut se despica partial, sub actiunea fortei de frecare care se exercita la penetarea vaginului. Preputul este impins inspre baza penisului, glandul devenind mai descoperit si mai liber. Elasticitatea sau rigiditatea aceste fasii de tesut difera de la un barbat la altul astfel incat, la unii acesta se rupe mai usor iar la altii mai greu sau chiar deloc. Prezervativul, lubrifiantii, dimensiunile orificiului vaginal, influenteaza gradul in care se despica fraul preputului. Fraul se poate rupe si la masturbare. Baietii tineri care doresc sa ascunda semnele virginitatii lor, incearca sa-l rupa in cursul autosatisfacerii si se poate inflama si infecta mai usor atunci cand dimensiunile lui nu sunt cele optime.

Frenotomia, Frenoplastia laser in cabinetul chirurgie laser “LaserMedMoldova”!

Procedura consta in sectionarea sub anestezie locala a fragmentului de tesut ce tine. Se efectuiaza ambulatoriu adica nu necesita internare. Vindecarea se petrece rapid in cateva zile pana la o saptamana timp in care activitatea sexuala trebuie sa ia o pauza. E posibil ca medical chirurg sa recomande repausul sexual pentru inca o saptamana dupa vindecare, ca sa fim siguri ca tesutul sectionat nu este tulburat de vreo infectie. Frenotomia sau frenoplastia nu este circumcizie nici operatia care se face in cazul fimozei. Totul ramane la locul lui, dar aceasta isi capata dimensiunile optime pentru a permite un contact sexual fara probleme.

Beneficiile frenotomiei (frenoplastia) cu laser in cabinetul chirurgie laser “LaserMed”:

  • Frenotomia laser se poate efectua cu anestezie locala,
  • Nu necesita fire pentru sutura,
  • Este mai putin dureroasa comparativ cu cea clasica
  • Rezultatele estetice sunt superioare (poate fi vaporizat restul de tesut care de multe ori arata inestetic dupa incizia clasica).
  • Durata interventiei este mai mica in cazul celei laser.
  • Timpul de recuperare este insa mai lung in cazul utilizarii laserului datorita faptului ca nu sunt utilizate fire de sutura (cca 14-18 zile pana la epitelizare completa).

Astfel, tratamentul cu laser pentru frenotomia sau frenoplastia - cea mai populară, permițându-vă rapid, in condiții de siguranță de a obține un tratament cu succes.