Str. Cuza-Voda 44A, Chisinau, Moldova.

(022) 20-23-73, 069020844

Mezoterapie injectabila

Data: 2018-08-02

Mezoterapie injectabila.

Lipoliza injectabila – reducerea depozitelor de grasime locale.

Lipoliza (topirea localizata a depozitelor adipoase):
1 Zona  __ 50 Euro/ sed* (barbie dubla, celulita abdomen, coapse, fese, brate)
Achitarea se face în lei la cursul Băncii Naţionale din Moldova.
Programati-Va  la o consultatie preventiva la medic pentru a exclude orice contraindicatie potentiala.
 Receptie “TerraMed“ 022-202-373 . Programare LaserMed

Intinerirea tenului  cu  laser la nivelul fetei  în volum 2D și 3D

Data: 2018-03-25

Intinerirea tenului printr-o procedura noninvaziva si eficienta  cu  laser la nivelul fetei  în volum 2D și 3D in cabinetul  de chirurgie laser LaserMedMoldova.

SMOOTH exclusive (sau business-intinerire) - aceasta este procedura rapida perfecta, ideala,  care se realizează în cabinetul  de chirurgie “LaserMedMoldova”, reducere - 30%. Promotie valabila pana la 15 aprilie: info 

Blefaroplastia moderna cu laser sau rejuvenare cu laser a pleoapelor

Data: 2018-03-21

Atentie promotie: Corectia ridurilor de imbatranire prin laser; Blefaroplastia moderna cu laser sau rejuvenare cu laser a pleoapelor!

Cabinetul de chirurgie LaserMed, special pentru dvs., oferă o reducere de 30% la procedura de blefaroplastie laser.

Rejuvenare pleoapelor  cu laser - reducere de 30%.  Promotia  este valabilă până la data de 31 martie.  info:

Lifting facial cu Terapia Vampir PRP - Adio riduri!

Data: 2017-12-15

Doar 3 zile pe 20-23 decembrie. Reducere de 38%! Piele perfectă ! Biorevitalizare: Plazmolifting!

Anul Nou e la o aruncatura de bat, prin urmare ne pregatim cu totii pentru cea mai mare petrecere a anului. Iar cel mai bun mod de a incepe noul an este, bineinteles, in plina forma. Doar nu degeaba se spune ca starea ta la trecerea dintre ani va fi starea ce te va reprezenta pentru tot restul anului.  Un ten fara riduri este mereu la moda! Acum ai ocazia sa scapi de riduri cu LaserMed. Ridurile sunt de domeniul trecutului, asa ca zambeste si bucura-te de tenul tau intinerit!
Promotia se va desfasura in clinica  «TerraMed»,  str. Cuza Vodă, 44 a   Programare : +373 (22) 202 373.
Vezi mai multe detalii despre procedura:

CERTIFICAT CADOU de la 1000!

Data: 2017-11-28

CERTIFICAT CADOU de la 1000!

- Vrei să-i faci pe cei dragi cu un cadou de neuitat?

Certificatul dă dreptul de a folosi serviciile cabinetului  chirurgie laser "LaserMed" în volum la valoarea nominală a certificatului. Pentru a comanda un certificat și pentru a afla mai multe despre promotie și livrarea acesteia, puteți contacta cabinetul chirurgie laser "LaserMed"!

Atenție vă rog! Există contraindicații la proceduri. Informațiile prezentate pe site nu pot fi folosite ca bază pentru diagnosticare sau tratament fără consultatia unui medic.

Injectari toxina botulinica – PROMOTIE 10%

Data: 2017-09-05

Acum la preţ promoţional tratament cu toxina botulinică pentru hiperhidroza (transpiraţia în exces) axilară!

Hiperhidroza reprezinta termenul medical care descrie transpiratia in exces fata de cea necesara in mod normal pentru reglarea temperaturii corporale. Este un simptom frecvent care produce foarte mult disconfort pacientului. Se pare ca 2-3 % din populatiae sufera de hiperhidroza a zonei axilare sau a palmelor si plantelor (talpilor) grupata sub numele de hiperhidroza palmo-plantara. Transpirația excesivă (hiperhidroza) nu este considerată o boală, dar zonele afectate sunt permanent umede. Mediul umed este extrem de favorabil dezvoltării microbilor și ciupercilor, proces care determină mirosuri neplăcute. Astfel, bluza este constant udă și pătată, ducând la senzația lipsei de igienă personală. 
Această problemă creează situaţii stânjenitoare, făcându-te să nu te simți în largul tău.Probabil că simţi că ai încercat totul. Cabinetul de chirurgie "LaserMed" din Chisinau vine cu  Reducere de 10% pentru pacienții care efectuează tratamentul de injectare cu toxină botulinică pentru transpirația excesivă. Procedura este simpla, sigura si presupune injectarea cu un ac fin  a unei cantitati minime de substanta; tratamentul dureaza 10-15 minute iar efectul incepe sa apara in aproximativ 7-10 zile post-injectare. 

SEZONUL PROCEDURILOR  CU LASER

Data: 2017-09-05

Toamna începe sezonul de reduceri pentru procedurile cu laser.

Perioada toamna-iarnă este în mod tradițional considerată cea mai favorabilă pentru tratarea și întinerirea pielii cu ajutorul tehnologiilor laser.

Aveti  ocazia să faceți acest lucru cu un beneficiu maxim!

15%  Reducere : 

Promotia  va dura până la 31 decembrie 2017. Numărul de proceduri este nelimitat.