Please wait, page is loading

Tratament laser de reintinerire faciala

Noi tehnici de mentinere a tineretii tenului – tratament laser de reintinerire faciala in Moldova!

In viata fiecarui a dintre noi sunt etape pe care le regasim si la  ceilalti. Avem perioada copilariei in care totul este o joaca, iar viata este  guvernatata de bucuria descoperirilor, urmata de adolescenta  in care isi fac parte senzatii de nesiguranta, momentele in care suntem siguri ca lumea este a  noastra. In tinerete, vitalitatea, entuziasmul, forta de a face ceea ce nepropunem vine si cu aspectul fizic pe care ne-am dori sa il pastram pentru  totdeauna, moment in care a ne privi in oglinda este o incantare.Odata cu maturitatea, cu avansarea silului  de viata si chiar cu mostenirea genetica, pe fata fiecaruia dintre noi incep sa se remarce urme lasate de trecerea timpului  care ne fac sa nu mai aprecim atat de mult reflexia in oglinda si care ne fac sa tanjim dupa anii tineretii. Ridurile sunt un aspect inestetic menit sa umbreasca trasaturile frumoase ale tenului fetii  si sa faca sa dispara expresia energica si determinata exprimata de un chip  tanar.

 

Tratamentele  laser de intinerire faciala, elimina aceste urme neplacute, permitandu-ti sa te bucuri  de aspectul tanar al fetei, de stralucirea data de aspectul revigorat al  tenului. Ca orice alt tratament estetic realizat in cabinetul chirurgie laser „LaserMed” din Moldova  si cel de reintinerire  facila prin intermediul tehnologiei laser, garanteaza  obtinerea unor rezultate remarcabile, care sa iti redea increderea in propriile  forte, sa te faca sa admiri, ca in tinerete, refexia ta din oglinda. Printr-un tratament laser de regenerare a tenului, nu doar iti oferi bucuria de a putea exprima starea interioara  prin fermitatea si tineretea trasaturilor fetei, ci te bucuri de aceeasi  incredere pe care look-ul impecabil ti-o oferea in tinerete. Construite astfel incat sa redea aspectul tonic, ferm si luminos al fetei,fiecare dintre procedurile ce cuprind tratament laser de regenerare a tenului, iti ofera acea stare de bine pe care ti-o doresti. Tratamentul laser de regenerare a tenului este cea mai moderna metoda de refacere a tesuturilor pielii, cunoscuta pana in  prezent in chirurgia estetica minim invaziva.

 

Tehnica PRP - Terapia de biorevitalizare a pielii cu plasma proprie imbogatita cu trombocite - Platelet Rich Plasma. Procedura de combatere a îmbătrânirii pieli, recuperarea naturala a pielii. PRP este o terapie 100% naturala, care foloseste ca ingredient principal sangele pacientului  Pentru efecte spectaculoase , PRP poate fi combinat si cu alte proceduri estetice cum ar fi : laser CO2, fillere, tratament HIFU, Fire de susupensie, proceduri care contribuie suplimentar la remanierea dermului si stimularea formarii de colagen nou. Dispozitivele medicale utilizate in cabinetul chirurgie estetica «‎LaserMedMoldova »‎, pentru terapia PRP sunt de ultimă generație, sigure și nu prezintă niciun risc de sănătate pentru pacienți. Acul de mesopen folosit pentru microneedling este de unică folosință, iar terapia se face într-un mediu steril și controlat.

 

Lifting facial cu fire de suspensie! Sloganul “tinerețe fără bătrânețe” este susținut acum cu ajutorul liftingului facial cu fire de suspensie. Daca  doriti un chip mai tanar cu 10 ani, fara durere post-operatorie, fara cicatrici si fara interventii chirurgicale, cabinetul chirurgie estetica «‎LaserMedMoldova »‎, Va propune  liftingul facial cu ajutorul firelor de suspensie. Liftingul facial cu fire de suspensie poate fi combinat cu succes cu proceduri de laser-pelling,  infiltratii cu plasma proprie, aceste asocieri ducand la rezultate mult mai bune si durabile din punct de vedere esthetic.

Datorita noii tehnologii utilizate pentru realizarea tratamentului de reintinerire faciala cu laser,  tratamentele estetice  realizate in cadrul cabinetului  chirurgie laser „LaserMed”  din Chisinau, nu agreseaza pielea, inducand o reactie activa de regenerare totala a acesteia, in mod natural.

Mentine-ti tineretea si frumusetea pielii  pentru mult timp, bucura-te de beneficiile oferite de tratamente estetice laser de exceptie realizate in cadrul cabinetului  chirurgie laser „LaserMed”  din Chisinau!