Please wait, page is loading

Proceduri cosmetice pentru hidratarea pielii feței în timpul verii

Înainte de a  călători în vacanță, fiecare dintre noi încearcă să facă tot posibilul pentru ca așteptările celor două săptămâni de odihnă  sa fie perfecte. Zboruri indelungate cu avionul, excursii în jurul orașului sub soarele incins și odihnă pe plajă - toate acestea favorizeaza aparitia pielei uscate. Pe lângă aspectul catifelat şi frumos al pielii, expunerea îndelungată  la soare ne pune în faţa unui risc mare de leziuni celulare, apariţia precoce a ridurilor şi cancer de piele.

 Efectele acestei expunerii excesive sunt:

Pielea bronzată. Aceasta este rezultatul deteriorării epidermei, stratul superior al pielii. De asemenea, razele ultraviolete ale soarelui accelerează efectul îmbătrânirii şi creşte riscul de dezvoltare a cancerului de piele. 

Arsurile solare (arsuri de gradul I). În mare parte, arsurile se manifestă prin roşeaţa pielii, căldură la atingere şi durere uşoară.

Arsurile solare (gradul al doilea). În acest caz, arsurile  afectează straturile profunde ale pielii şi terminaţiile nervoase. Vindecarera acestora necesită un timp mai îndelungat.

Ridurile. Şedinţele de bronzare până la 18 ani duc la apariţia precoce a semnelor de îmbătrânire.  Aceasta pentru că, în timp,  lumina ultravioletă a soarelui a dăunat fibrelor din piele. Când aceste fibre se rup, pielea începe să se deformeze, să se întindă şi să îşi piardă capacitatea de a reveni la forma normală.

Culoarea diferită a pielii. Expunerea îndelungată la soare  provoacă pigmentarea neregulată a pielii. Unele părţi sunt mai închise la culoare, iar altele de culoare mai deschisă. Soarele mai poate provoca şi modificări permanente ale vaselor mici de sânge, oferind pielii un aspect roşiatic.

Pistruii. Aceştia nu prezintă niciun risc pentru sănătate, dar unele tipuri de cancer, în etapele incipiente, seamănă cu aceştia.

“Petele de bătrâneţe” (lentiginele solare). Aceste pete sunt rezultatul expunerii la soare, motiv pentru care apar în zonele care au fost atinse îndelung de soare, precum faţa, mâinile sau pieptul.

Melanomul. O schimbare în aspectul unei alunite sau a unei zone pigmentate poate fi un posibil semn ale melanomului.

Cataracta. Cataracta este o zonă tulbure în lentila ochiului, care blochează trecerea luminii spre retină. Ea poate fi prevenită dacă purtaţi o pălărie şi ochelari de soare atunci când vă expuneţi la soare.

 

Cum evităm aceste probleme? 

Înainte de a merge la aeroport, vă sfătuim să discutati cu medicul cabetului    chirurgie laser "LaserMedMoldova" pentru o procedura de biorevitalizare. Pentru realizarea acestei proceduri nu sunt utilizate  substanțe  toxice , doar   propria dvs. plasmă. Propria plasma este capabila de a activa procesele de regenerare în piele, pentru a îmbunătăți circulația sângelui, fortifica functia   antioxidanta, stimuleaza celulele stem ale corpului, accelerează producția  materialelor de matrice extracelulară. Pentru cele mai bune rezultate, procedura trebuie repeată si după întoarcerea de la mare. Tratamentele de biorevitalizare si de restructurare se adreseaza oricarui pacient indiferent de varsta, deoarece pot fie sa mentina calitatea si tineretea unui derm tanar, fie pot sa refaca, sa restructureze si sa revitalizeze un derm afectat de varsta sau de expunerile la soare.

 

Zonele de tratament pot fi atat fata cat si corpul:

•    zona pometilor si zona cearcanelor;
•    zona periorala;
•    zona perioculara;
•    frunte;
•    buze;
•    gat si decolteu;
•    maini si picioare;
•    coate si genunchi.

Biorevitalizarea este cea mai potrivita procedura daca aveti necesitatea de hidratare si de imbunatatire a culorii pielii, sa-i dati elasticitate si mai ales procedura sa fie scurta. Biorevitalizarea nu imbunatateste pur si simplu aspectul exterior, dar si restabileste mediul interior, caracterstic pentru pielea tanara si incetineste imbatranirea.