Please wait, page is loading

Mezoterapia lipolitică în Moldova Chișinău

Remodelarea corporala cea mai rapida se obtine cu ajutorul tehnologiei moderne medicale. In functie de problema, cercetarile stiintifice au gasit solutii sanatoase de remediere. Aceste sunt tratamente care se adreseaza excesului de tesut adipos (adipozitate localizata) si altele care se adreseaza modificarilor de textura cutanata si subcutanata  din cadrul  celulitei, sau pielii laxe. Lipoliza injectabila este in tratament minim-invaziv cu efect de topire a depozitelor de grasime si o alternativa sigura si eficienta la procedurile chirurgicale. Cu ajutorul lipolizei pot fi eliminate si cele mai mici depozite adipoase, ce nu raspund la dieta si sport, dar si dupa liposuctie pentru a netezi eventualele denivelari ramase si pentru intinderea pielii. Mezoterapia lipolitica nu necesita spitalizare, anestezie generala sau repaus prelugit la pat. Anumite formule utilizate in mezoterapie impiedica celulele sa acumuleze grasime, in timp ce lipidele deja acumulate sunt lizate si eliminate. Eliminarea anumitor zone grasoase (barbie dubla, colacei / grasime abdominala) poate fi realizata cu succes prin mezoterapiea lipolitica.

Mezoterapia lipolitica  este o procedură minim invazivă și complet nedureroasă, prin care se pot topi lipoamele si depozitele de grăsime din regiunile corpului menționate mai sus. Terapia constă în folosirea unor cocktail-uri de substanțe care se vor introduce în țesutul gras (adipos) cu ajutorul unor ace foarte fine, în diferite profunzimi, pentru topirea grăsimilor. Înainte cu 45 min de tratamentul propriu-zis se aplică o cremă anestezică pentru a combate complet disconfortul creat de micile înțepături. Imediat după tratament se va efectua un masaj ușor pentru difuzarea substanțelor în ţesutul gras și se va aplica o cremă cu efect antiinflamator. Cel mai des, depozitele de grăsime localizată rezistente la orice regim alimentar și la cele mai intense eforturi fizice sunt barbia, abdomenul, zona taliei, șoldurile (aripioarele), coapsele, zona laterală a genunchilor, brațele și arii mici din spatele axilelor.

 

Indicatiile Mezoterapiei lipolitice:

 • Depozite localizate de grasime;
 • Gatul de bizon;
 • Lipoame.
 • Alternativa liposuctiei.

 

Tratamentul este indicat incepand cu varsta de 20 de ani si in functie de stadiul celulitei, se recomanda o cura de 8-10 sedinte pentru fiecare zona( o sedinta pe saptamana). Se observa primele imbunatatiri dupa 2-4 sedinte. Ulterior sunt necesare sedinte lunare de mentinere. Zonele care pot fi tratate sunt abdomen, fund (ambele fese), ambii genunchi, coapse sau solduri.Mezoterapia lipolitică nu necesită perioadă de recuperare, pacientul își poate relua imediat activitatea obișnuită. Pielea se poate înroși ușor și poate fi percepută o senzație de usturime, înțepături, dar manifestările dispar în 30 min-1 oră. Pot să apară uneori mici vânătăi la locurile de injectare, dar acestea vor dispărea în 4-5 zile, nelăsând niciun fel de urme.

Pentru topirea grăsimilor localizate pe bărbie, aripioare,brațe sau talie sunt necesare 6-8 ședințe, efectuate la 1-2 săptămâni distanță. Pentru zone mai mari (coapse, abdomen) pot fi necesare 8-12 ședințe.

 

Rezultatele sunt vizibile începând cu a 3 – a ședință, iar rezultatele persistă în ani. Foarte important este ca regimul alimentar și activitatea fizică să continue și după urmarea acestor ședințe de mezoterapie!

Înaintea unei astfel de proceduri este necesară o evaluare a stării generale de sănătate a pacientului, iar pentru fiecare ședință de tratament acesta va trebui să respecte indicațiile medicului.

Mezoterapia Lipolitica este cea mai buna si singura formula ce permite o reductie adevarata a grasimii, echivalenta in rezultate cu liposuctia invaziva.

 

 

Beneficile tratamentului:

 • remodelarea corpului;
 • scaderea in circumferinta;
 • reducerea celulitei;
 • imbunatatirea texturii pielii;
 • stimularea microcirculatiei;
 • stimularea drenajului limfatic;
 • cresterea elasticitatii pielii;
 • actiune cumulata anticelulitica si de slabire pe aceeasi zona.

 

Experienta in domeniu si tehnologiile de ultima generatie ne-au adus un renume in estetica faciala si remodelarea corporala . La obtinerea acestor rezultate contribuie permanent profesionalismul si experienta medicilor si asistentilor medicali ce fac parte din echipa noastra. Pentru a putea fi in permanenta informati si a avea un nivel ridicat de training in fiecare an participam la Congrese Internationale de estetica medicala si astfel aducem la “LaserMed” si experienta clinicilor din intreaga lume.

 

Va puteti programa la un ciclu de sedinte de mezoterapie faciala / corporala / pentru celulita sau pentru par la cabinetul de chirurgie laser “LaserMedMoldova”.