Please wait, page is loading

Frumusete dupa vacanta

Dacă ai fost deja în vacanţă şi ai lenevit mai multe zile la soare, înseamnă că pielea ta are nevoie de o îngrijire specială şi asta pentru că este deshidratată şi arsă de soarele prea puternic .

 

Problema: pielea  si-a pierdut elasticitatea.

 

 • Cauză: Sub influența razelor solare, procesele metabolice ale pielii încetinesc și se înrăutățesc, producția de colagen scade. Vinovata  este  radiația ultravioletă (raze ultraviolete, radiații UV). Expunerea prelungita la radiatii ultraviolete determina aparitia unor modificari cronice ale pielii.  Și dacă nu se intreprind măsuri urgente, in derma  apare inflamație cronică, și încep să se distruga  structurile  elastice, pielea devine mai groasa, pierde elasticitatea și capata un aspect cenusiu. Solariul are un efect nociv similar asupra pielii.
 • Soluție: Este nevoie urgentă de stimularea sintezei de colagen și elastină. Puteți apela  la tratamente anti-age, menite să restabilească funcționarea normală a fibroblastelor și de a crește elasticitatea pielii, astfel compensind  proprietatile legate de vârstă de anti-îmbătrânire și de protecție a pielii. Accelerarea sintezei colagenului se poate de efectuat prin intermediul tratamentului combinat  Laser si Radio Frecventa.

 

Problemă: riduri mici.

 

 • Cauză: Ca regulă, după o vacanță calduroasa, pielea este deshidratată.   Deshidratarea pielii, cauzaza aparitiia  ridurilor superficiale zise “ de deshidratare”.
 • Soluție: Sunt necesare tratamente  pentru hidratarea intensă a pielii. Pentru a  imbunatati circulatia sanguina,  si a normaliza  balanta hidro-salina a pielii, tonificand-o si hidratand-o, este recomandat să  urmati un tratament  de biorevitalizare. Tratamentele de biorevitalizare si de restructurare se adreseaza oricarui pacient indiferent de varsta, deoarece pot fie sa mentina calitatea si tineretea unui derm tanar, fie pot sa refaca, sa restructureze si sa revitalizeze un derm afectat de varsta sau de expunerile la soare. Aceste tratamente au capacitatea de a hidrata  si de a reface structura normala a pielii si se recomanda de efectuat  după o vacanță calduroasa cu mult soare, la absolut toate femeile după 30 de ani - pentru a preveni deshidratarea indiferent de starea pielii.

 

Problemă: pete pigmentare și pistrui.

 

 • Cauza: Lumina activă a soarelui. Ea nu provoacă doar combustii, ci si stimulează sinteza excesivă de melanină în straturile profunde ale pielii. Nu ați fost suficient protejat de soare - poate ați folosit un remediu cu un factor de protecție solară scăzut sau ați uitat să-l aplicați din nou. Ca urmare, au început tulburările de pigmentare. Dacă pigmentarea nu este ereditară, o puteți elimina in câteva luni.
 • Soluție: Pigmentarea este o problemă pentru multe femei, pentru prevenirea cărora este necesar să se efectueze profilaxie prin aplicarea cremelor de protecție solară și evitarea insolației active! Procesul de eliminare a petelor pigmentare este lung și necesită răbdare de la client, precum și respectarea tuturor recomandărilor medicului.
 • Se recomandă peeling laser, dar numai foarte leger si superficial. Nu se recomandă efectuarea peelingurilor chimice. După peeling chimic, se obține o combustie profundă necontrolată pe față și acest fenomen contribue în continuare la aparitia unui risc inalt  de complicații.

 

Dupa Vacanța

Din vacanța petrecută pe plajă pleci cu multe amintiri, iar pe unele dintre ele le porți pe piele. Sărutul soarelui și mângâierea mării au fost plăcute, însă tenul tau este istovit, epuizat  si are nevoe de mare ajutor.

Medicina estetică modernă nu se oprește și evoluează constant, așa că cabinetul de chirurgie  laser "LaserMedMoldova" vă poate oferi o gamă largă de proceduri laser disponibile în orice moment al anului. În timpul verii, majoritatea peelingurilor nu sunt recomandate - ele pot crește sensibilitatea pielii la soare.

Laserele au revolutionat tratamentul multor afectiuni estetice, printre care si depigmentarea pielii. Tratamentul laser este, in prezent, unul dintre cele mai eficiente proceduri de indepartare a semnelor nedorite aparute pe piele, cum ar fi cele cauzate de inaintarea in varsta, cele solare si pistruii.

Mulți oameni cred că după un tratament laser făcut vara, pigmentarea va apărea în mod obligator. Dar această opinie este eronată. Intr-una din  cele mai mari țări (SUA) producătoare de dispositive laser, soarele este activ atât în ​​timpul iernii, cât și în timpul verii, dar cererea la  procedurilor  cu laser nu se schimbă.Este foarte important să înțelegem că apariția pigmentării este influențată nu de tratamentul  însăși, ci de influența razelor solare. Prin urmare, este necesar să indepliniti  cu atenție recomandările medicului, protejând pielea de soare.Ele sunt foarte simple: Aplicați cosmetice сu factor de  protecție solară de cel putin 70 în avans, înainte de a merge pe stradă sau la plajă și, dacă este posibil, purtați haine și pălării care acoperă pielea de lumina directă a soarelui.Reîntinerirea cu laser poate fi efectuată și în condiții de siguranță în timpul verii, insa se seteaza  numai la parametri cu  capacități mai mici decât, de exemplu, în toamnă-iarna, pentru a nu afecta pielea. Trebuie doar să urmezi toate recomandările medicului și să ai grijă de piele după procedură, astfel încât efectul să te bucure pe tine foarte mult timp.

 

 

Cabinetul   de chirurgie laser "LaserMedMoldova"

 

 

 

 • Cele mai recente dispozitive pentru terapia anti-age;
 • Nivel profesional ridicat;
 • Abordare individuală pentru fiecare client;
 • Iubirea infinită a propriei profesii;
 • Abordare estetică corectă;
 • Îmbunătățirea continuă a propriilor cunoștințe și aplicarea lor în practică;
 • Utilizarea tratamentelor de calitate, și a celor mai bune tehnici ale industriei de frumusețe;
 • Metode revolutionare antiimbatranire.

«LaserMedMoldova»  este cabinetul chirurgie laser  cu servicii medicale integrate pentru piele - specializata in diagnosticul si terapiile patologiei pielii si care ofera consult si terapii de specialitate in medicina estetica si anti-aging.