Str. Cuza-Voda 44A, Chisinau, Moldova.

(022) 20-23-73, 069020844

language language

Ultimele noutăți

Tratament laser de reintinerire faciala

Noi tehnici de mentinere a tineretii tenului – tratament laser de reintinerire faciala in Moldova!

In viata fiecarui a dintre noi sunt etape pe care le regasim si la  ceilalti. Avem perioada copilariei in care totul este o joaca, iar viata este  guvernatata de bucuria descoperirilor,   urmata de adolescenta  in care isi fac parte senzatii de nesiguranta, momentele in care suntem siguri ca lumea este a  noastra. In tinerete, vitalitatea, entuziasmul, forta de a face ceea ce nepropunem vine si cu aspectul fizic pe care ne-am dori sa il pastram pentru  totdeauna, moment in care a ne privi in oglinda este o incantare.

Odata cu maturitatea, cu avansarea silului  de viata si chiar cu mostenirea genetica, pe   fata fiecaruia dintre noi incep sa se remarce urme lasate de trecerea timpului  care ne fac sa nu mai aprecim atat de mult reflexia in oglinda si care ne fac   sa tanjim dupa anii tineretii.

Ridurile sunt un aspect inestetic menit sa umbreasca trasaturile frumoase ale tenului fetii  si sa faca sa dispara expresia energica si determinata exprimata de un chip  tanar.

Prin tratamente laser de intinerire faciala,  aceste urme neplacute sunt eliminate, permitandu-ti sa te bucuri  de aspectul tanar al fetei, de stralucirea data de aspectul revigorat al  tenului.

Ca orice alt tratament estetic realizat in cabinetul chirurgie laser „LaserMed” din Moldova  si cel de reintinerire  facila prin intermediul tehnologiei laser, garanteaza  obtinerea unor rezultate remarcabile, care sa iti redea increderea in propriile  forte, sa te faca sa admiri, ca in tinerete, refexia ta din oglinda.

Printr-un tratament laser de regenerare a tenului, nu doar iti oferi bucuria de a putea exprima starea interioara  prin fermitatea si tineretea trasaturilor fetei, ci te bucuri de aceeasi  incredere pe care look-ul impecabil ti-o oferea in tinerete.

Construite astfel incat sa redea aspectul tonic, ferm si luminos al fetei,fiecare dintre procedurile ce cuprind tratament laser de regenerare a tenului, iti ofera acea stare de bine pe care ti-o doresti.

Tratamentul laser de regenerare a tenului este cea mai moderna metoda de refacere a tesuturilor pielii, cunoscuta pana in  prezent in chirurgia estetica minim invaziva.

Datorita noii tehnologii utilizate pentru realizarea tratamentului de reintinerire faciala cu laser,  procedura  realizata in cadrul cabinetului  chirurgie laser „LaserMed”  din Chisinau, nu agreseaza pielea, inducand o  reactie activa de regenerare totala a acesteia, in mod natural.

Mentine-ti tineretea si frumusetea pielii  pentru mult timp, bucura-te de beneficiile oferite de tratamente estetice laser de exceptie realizate in cadrul cabinetului  chirurgie laser „LaserMed”  din Chisinau!