Str. Cuza-Voda 44A, Chisinau, Moldova.

(022) 20-23-73, 069020844

Laserul fracțional CO2 - O procedură din viitor disponibilă astăzi la cabinetul Lasermed

Data: 2017-08-02

Femeia este o fire perfecționistă ce veșnic duce o lupta apriga cu timpul, în încercarea de-a arăta mereu tânără fără imperfecțiuni decurge la cele mai diverse metode de întinerire, de la produsele cosmetice de îngrijire promovate activ pe piață ca un panaceu împotriva ridurilor până la metode drastice de reîntinerire precum chirurgia estetică.

În pofida tuturor încercărilor de-a stopa urmările timpului, rezultatele obținute nu sunt întocmai cele mai bune în raport cu eforturile depuse și riscurile la care se supun sute de femei ce recurg la chirurgia estetica. O alternativă eficientă de reîntinerire ar fi chirurgia laser ce nu presupune riscuri, iar efectele fiind mult mai vizibile.

Cu ceva timp în urmă procedurile laser de întinerire a pielii implicau perioade îndelungate de recuperare cu rezultate întârziate însă evoluția recentă în domeniul tehnologiei.

Ce înseamnă întinerirea facială cu laser fracțional — CO2?

Laserul fracționat cu CO2 este ultima inovație în cosmetologia laser fiind campion în domeniul înfrumusețării și întinerirei feței și a decolteului. Această metodă are ca efect – îmbunătățirea texturii și tonusului pielii, diminuarea ridurilor fine și a petelor pigmentare, fiind o metodă eficace nu numai în tratamentele faciale dar și corporale.

Unicitatea și specificul tratamentului fracționar se datorează faptului că este prelucrată doar o fracțiune a pielii ceia ce face posibil ca timpul de vindecare să fie mult mai redus iar rezultatele procedurii nu se fac mult așteptate.

Cum acționează laserul fracțional CO2?

Laserul CO2 stimulează celulele fibroblastice și regenerarea celulară, fibrele de colagen se contractă sub acțiunea laserului iar în rezultat avem un tonus al pielii îmbunătățit și riduri reduse. Datorită sistemului electronic de control permanent a undelor laser, procedura este neinvazivă, nu crează leziuni sau disconfort.

Candidații potriviți pentru procedurile cu Laserul fracțional CO2

 •  Oricine care dorește rezultate notabile cu timp minim de recuperare.
 • Persoanele care își doresc o îmbunătățire vizibilă a pielii, reducerea ridurilor, cicatricelor post acneice și a petelor pigmentare.

Avantajele laserului fracțional CO2

 • pielea va avea un aspect mai tânăr și mai tonifiat;
 • cicatricele post acneice vor fi reduse, în unele cazuri înlăturate definitiv;
 • semnele de îmbătrânire, petele pigmentare sau ridurile vor fi netezite;
 • reduce porii dilatați și îndepărtează hiperpigmentația tenului;
 • metodă eficientă în îndepărtarea vergeturilor;
 • este o procedură neinvazivă, fără riscuri, cu perioada de recuperare 3-5 zile.

Contraindicații

 • Acneea activă sau boli sistemice a pielii;
 • Infecții hepatice și afecțiuni oncologice;
 • Sarcina sau alăptarea.

Câte proceduri sunt necesare pentru a obține un rezultat vizibil?

În cele mai multe cazuri se obțin rezultate semnificative chiar după prima ședință – se reduc ridurile fine, are loc o îmbunătățire vizibilă a tonusului pielii și a texturii, aceste efecte se fac vizibile în termen de 1 săptămână. Persoanele cu cicatrici severe sau riduri profunde au nevoie de mai multe ședințe ( 3-5 ) pentru a obține un rezultat cu adevărat bun.

La ce să te aștepți?

Dacă te-ai hotărât să urmez un tratament de reîntinerire facială sau corporală inițial vei avea nevoie de o consultație pentru a determina care tratament este cel mai potrivit pentru tine.

În timpul procedurii se va aplica o cremă cu efect de amorțire astfel nu vei simți nici un disconfort sau durere. După primele ore vei simți o arsură ușoară similară celor obținute în urma bronzului, iar în primele 3-4 zile pielea va începe să se exfolieze iar rezultatele încep să se facă văzute.

Pentru mai multe detalii accesați pagina www.lasermed.md

Profită de experiența noastră și de serviciile complexe pe care ți le oferim! Începe de azi să ai grijă de tine!